Yahoo Poland Wyszukiwanie w Internecie

Search results

  1. Opis. Zasavska koča na Prehodavcih je zaprta do 29. junija. Prenočiti je možno v bližnjem bivaku (zimski sobi), opremljenem s 24 ležišči in odejami. Koča stoji na razgledni vzpetini nad prevalom Prehodavci. V bližini je pot, ki pelje iz Trente v Dolino Triglavskih jezer.

  2. Zasavska Koča na Prehodavcih. Jest to jedno z bardziej autentycznych słoweńskich schronisk górskich, a otaczają je niesamowite widoki we wszystkich kierunkach. Znajduje się w połowie drogi między Triglav Lodge i Chata górska Dolič, a także jest to bardzo wygodne miejsce odpoczynku dla wędrowców idących z Trenty.

  3. Zasavska koča na Prehodavcih – schronisko turystyczne na widokowym wzniesieniu tuż nad przełęczą Prehodavci, przez którą prowadzi szlak z Trenty do Doliny Jezior Triglavskich. Zostało wybudowane w 1954 na fundamentach włoskiej strażnicy granicznej.

  4. Zasavska Koča na Prehodavcih. This is one of the more authentic Slovenian mountain lodges, and it is surrounded by incredible views in all directions. It’s located at the halfway point between the Triglav Lakes Lodge and the Dolič Mountain Hut, and it’s also a very convenient resting spot for hikers coming from Trenta.

  5. Zasavska Koča na Prehodavcih. Czerwiec - październik. 2071 m. Gościnna chata w jednym z najpiękniejszych zakątków Alp. Więcej →. Pogačnikov Dom na Kriških Podih. Czerwiec - wrzesień. 2050 m. Dogodne położenie między stromymi ścianami nad doliną Vrata. Więcej →.

  6. Zasavska koča na Prehodavcih, Soca, Bohinj, Slovenia. 3719 osób lubi to · 1123 użytkowników tu było. Mountain hut in the Julian Alps in the Triglav lakes...

  7. 2 maj 2021 · Here’s everything you need to know about Zasavska koča na Prehodavcih (2071 m), a mountaineering attraction recommended by 16 people—including 45 photos and 3 insider tips!