Yahoo Poland Wyszukiwanie w Internecie

Search results

  1. Zlatá Tretra (pl. Złote Kolce) międzynarodowy mityng lekkoatletyczny organizowany od 1961 w czeskim mieście Ostrawa. Dotychczas zawody nie odbyły się tylko w roku 1999 z powodu kłopotów finansowych. Od roku 2003 impreza posiada rangę Grand Prix IAAF i znajduje się w cyklu World Athletics Tour.

  2. úterý. 28. května 2024. Koupit vstupenku. Hromadné vstupenky. STATISTIKY | REKORDY. Hvězdy Zlaté tretry Ostrava 2024. Lamont Marcell JACOBS (ITA) Jakub VADLEJCH (CZE) Nikola OGRODNÍKOVÁ (CZE) Haruka KITAGUCHI (JPN) Tomáš STANĚK (CZE) Lada VONDROVÁ (CZE) Amálie ŠVÁBÍKOVÁ (CZE) Armand DUPLANTIS (SWE) Gianmarco TAMBERI (ITA)

  3. Zlatá tretra Ostrava (anglicky Ostrava Golden Spike) je nejvýznamnější mítink na českém území, jeden z nejstarších atletických závodů v Evropě. Startují na něm nejlepší atleti světa a to výhradně na pozvání pořadatelů. Výběr je velmi přísný.

  4. W Ostrawie na mityngu Zlata Tretra wygrał zawody rzutu młotem z najlepszym w tym roku wynikiem na świecie - 80,66 m. To było 20. zwycięstwo z rzędu dwukrotnego mistrza świata. - Wciąż nie jest to jeszcze to, co ma być, ale jest lepiej - ocenił po zawodach Fajdek, który zmagał sie z bólem głowy.

  5. Zlatá tretra / Golden Spike, Ostrawa. 12 535 osób lubi to · 71 osób mówi o tym · 1260 użytkowników tu było.

  6. 16 lut 2024 · ČEŠI ›. Zlatá tretra 2024 Golden Spike se koná v úterý 28. května na Městském stadionu v Ostravě-Vítkovicích. Zlatá tretra patří od roku 2020 do atletické série WACT – Gold, výše už se tak řadí pouze Diamantová liga. Zlatá tretra 2024 program proběhne během jediného dne, a to v úterý 28. května.

  7. Zlatá Tretra Ostrava je tradičně garancí toho nejlepšího, co se v Česku dá v atletice vidět. 63. ročník pořádaný v kvalitním termínu 28. května potěší diváky atletickou show světových hvězd a domácí špičky. Termín slibuje vrcholící formu atletů před červnovým evropským šampionátem, a hlavně Olympiádou v ...