Yahoo Poland Wyszukiwanie w Internecie

Search results

  1. Zdeněk Svoboda (72) čtyři roky objíždí s týmem dobrovolníků republiku a přednáší pro seniory o fake news a dezinformacích. Zároveň jim radí, jak bojovat proti prokrastinaci a vést spokojený a dlouhý život. Za svou činnost získal 2. místo v anketě Senior roku 2018.

  2. 8 cze 2015 · 2015, 13:03. Když kastelán Zdeněk Svoboda vystoupá na kamennou věž Kašperku, rád se dívá, jak pod ním létají nad korunami stromů poštolky. Hrad je u nás nejvýše postaveným a vyhlídka na jedné z věží je v 914 metrech nad mořem.

  3. 20 sie 2019 · Historik Zdeněk Svoboda tvrdí, že konflikt se v posledních měsících stupňoval. Naděje na vzájemnou dohodu prý byla mizivá. Kastelán se proto rozhodl svou pozici opustit, a to během turistické sezony.

  4. Zdeněk Svoboda; Narození: 5. července 1927 Slavkov nebo Uherské Hradiště: Úmrtí: 19. února 2021 (ve věku 93 let) Zlín: Alma mater: Filozofická fakulta Masarykovy univerzity Husitská teologická fakulta Univerzity Karlovy: Povolání: farář, autor písní, překladatel, básník, textař a prozaik: Nábož. vyznání: Církev ...

  5. Zdeněk Svoboda (born 20 May 1972) is a former professional footballer who played for as a midfielder a number of clubs, most significantly for Sparta Prague in the Gambrinus liga . Club career. Svoboda was born in Brno, Czechoslovakia. He notably played for Sparta Prague, where he spent nine seasons and made over 150 appearances.

  6. www.dataversity.net › contributors › zdenek-svobodaZdenek Svoboda - DATAVERSITY

    Zdenek Svoboda, VP, Platform, GoodData Zdenek turns ideas into products co-founding GoodData and leading the effort to build the world’s first true multi-tenant cloud BI platform. Zdenek has been building world-class products for more than 15 years in engineering and product management roles.

  7. Zdeněk Svoboda - Fotbal - iDNES.cz. Charakteristika. Bývalý ligový fotbalista Brna a Sparty, v níž také začal trenérskou kariéru. Byl u béčka, v létě 2012 si ho k áčku vytáhl trenér Lavička. Kariéra. Články. Bez jmen a letopočtů. Tři šumavské hrady lákají na netradiční prohlídky. 28. září 2023 8:52.