Yahoo Poland Wyszukiwanie w Internecie

Search results

  1. Životopis. Mgr. Zdeněk Procházka (*7. 6. 1954 v Plzni), regionální publicista, fotograf a nakladatel (Nakladatelství Českého lesa), zaměřuje se na historii západních Čech. (zdroj životopisu: nkp.cz)

  2. Zdeněk Procházka se narodil 6. května 1924 ve Dvoře Králové nad Labem. Svojí hereckou dráhu začal ihned po skončení okupace, kdy v rychlém sledu prošel oblastní a menší divadla, například Zemské oblastní divadlo v Liberci (1945 – 1947), pražské Divadlo mladých pionýrů (1947 – 1949), Krajské oblastní divadlo v ...

  3. Co odnesl čas 2 - Horšovskotýnsko a Český les na nejstarších fotografiích. „ Pan Procházka vykonal stejně obdivuhodný počin, jako pan Roučka se svou "tetralogií" o historické Šumavě. Jeho báječné publikace (vlastně rovněž tetralogie) “ ... celý text. — Daydreamer.

  4. Zdeněk Procházka (ur. 12 stycznia 1928, zm. 24 września 2016) – czechosłowacki czeski piłkarz grający na pozycji pomocnika. W swojej karierze rozegrał 8 meczów i strzelił 1 gola w reprezentacji Czechosłowacji.

  5. Nová kniha. O naplněné lásce mezi člověkem a psem - Zdeněk Procházka. Kouzelné vyprávění veterináře, chovatele a milovníka psů všech ras a národností, zejména pak středních kníračů. Prvního pejska dostal sotva se batolil. Byla to ... detail knihy.

  6. Zdeněk Procházka. Kouzelné vyprávění veterináře, chovatele a milovníka psů všech ras a národností, zejména pak středních kníračů. Prvního pejska dostal sotva se batolil. Byla to náhoda, někdo vystrašené a hladové štěně pohodil před domem jeho...

  7. Zdenek. Prochazka. Without Club Last position: Manager SK Dynamo Ceske Budejovice Date left: Mar 25, 1998. Date of birth/Age: Oct 10, 1960 (63) Citizenship: Czech Republic. Avg. term as coach : 0.44 Years. Former player: Last club : EPSV Gmünd Retired : Jul 1, 1993. Profile.