Yahoo Poland Wyszukiwanie w Internecie

Search results

  1. 2018 8:52. Zdeněk Svoboda (72) čtyři roky objíždí s týmem dobrovolníků republiku a přednáší pro seniory o fake news a dezinformacích. Zároveň jim radí, jak bojovat proti prokrastinaci a vést spokojený a dlouhý život. Za svou činnost získal 2. místo v anketě Senior roku 2018.

  2. Zdeněk Svoboda (5. července 1927 Slavkov – 19. února 2021 Zlín) byl farář Církve československé husitské, básník, esejista, textař, editor a překladatel.

  3. 8 cze 2015 · 2015, 13:03. Když kastelán Zdeněk Svoboda vystoupá na kamennou věž Kašperku, rád se dívá, jak pod ním létají nad korunami stromů poštolky. Hrad je u nás nejvýše postaveným a vyhlídka na jedné z věží je v 914 metrech nad mořem. Kastelán už tu působí patnáct let a poslední roky na hradě uprostřed lesů bydlí i s celou rodinou.

  4. Ing. Zdeněk Svoboda, CSc. se věnuje především seniorům, dlouhodobě přednáší o prokrastinaci a o kritickém myšlení, o pozitivním přístupu k životu. Spolupracoval také s Petrem Ludwigem a Silvií Dymákovou, za svou činnost získal cenu v anketě Senior roku 2018. Pro-crastinus = patřící zítřku, odloženo.

  5. Zdeněk Svoboda je sparťan tělem i duší. S tradičním českým klubem, získal osm mistrovských titulů. Fotbalista, který pochází ze šesti dětí, se hrdě hlásí k Brnu. "Začínal jsem, v Soběšicích u Brna," vzpomíná na první fotbalové krůčky. Původně samostatná obec byla k Brnu připojena v roce 1971, od 24. listopadu ...

  6. Zdeněk Svoboda je dalším hostem oblíbeného pořadu Hvězdy v prachu. Zaposlouchejte se do příběhu slavného fotbalisty a podívejte se na unikátní dobové záběry. 15 fotografií v galerii ›. Hvězdy v prachu: 4. díl se Zdeňkem Svobodou | Video: Deník/Kamil Jáša. Osobnost Deníku. Není Chytil jako Chytil. Mladík obdivuje Ronalda, studuje a sní o divizi.

  7. Zdeněk Svoboda (born 20 May 1972) is a former professional footballer who played for as a midfielder a number of clubs, most significantly for Sparta Prague in the Gambrinus liga . Club career. Svoboda was born in Brno, Czechoslovakia. He notably played for Sparta Prague, where he spent nine seasons and made over 150 appearances.