Yahoo Poland Wyszukiwanie w Internecie

Search results

  1. Obec Zdětín. Nadmořská výška 252 m, katastrální obec v okrese Mladá Boleslav. Na mírném návrší, se rozprostírá v počátku středočeské roviny, která se na pravém břehu řeky Jizery směrem od Mladé Boleslavi, za vesnicemi Hrušov a Chotětov začíná šířit k Polabské nížině.

  2. Zdětín ( German: Zdietin) is a municipality and village in Mladá Boleslav District in the Central Bohemian Region of the Czech Republic. It has about 600 inhabitants. Etymology. The name is derived from the personal name Zďata, meaning "Zďata's (court)". [2] Geography.

  3. Obec Zdětín ( německy Zdietin) se nachází v okrese Mladá Boleslav, kraj Středočeský. Žije zde 623 [1] obyvatel. Geografie. Nadmořská výška 252 m, katastrální obec v okrese Mladá Boleslav.

  4. To jest strona ujednoznaczniająca. Poniżej znajdują się różne znaczenia hasła „ Zdětín ”. Gminy w Czechach : Zdětín – gmina w powiecie Mladá Boleslav. Zdětín – gmina w powiecie Prościejów. Kategoria: Strony ujednoznaczniające.

  5. Zdětín je obec v okrese Prostějov v Olomouckém kraji. Žije zde 385 [1] obyvatel. Součástí obce je i osada Bělecký mlýn . Historie. Blízké okolí místa, kde obec vznikla, bylo osídleno již před naším letopočtem. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1368. Původní obec Zdětín vznikla roku 1785 zrušením panského dvora.

  6. Obec Zdětín. V současné době v obci probíhá stavba kanalizace ČOV Zdětín. Zdětín leží na rozhraní Hané a Drahanské vrchoviny v nadmořské výšce 341 m. Severním směrem od obce se rozkládá les nazývaný Háj a v jeho okrajové části je několik chatových osad.

  7. Obec. okres Mladá Boleslav, Středočeský kraj, Česko. Trasa. Uložit. Sdílet. Tipy na výlet. Přidat hodnocení. www.zdetin.net. Navrhnout úpravu údajů. Počasí 4°. Obec Zdětín se nachází v okrese Mladá Boleslav, kraj Středočeský. Žije zde 623 obyvatel. Nadmořská výška 252 m, katastrální obec v okrese Mladá Boleslav.