Yahoo Poland Wyszukiwanie w Internecie

Search results

  1. Zlatko Mateša (ur. 17 czerwca 1949 w Zagrzebiu) – chorwacki polityk, prawnik i działacz sportowy, premier kraju w latach 1995–2000, prezes Chorwackiego Komitetu Olimpijskiego. Życiorys. Ukończył w 1974 studia prawnicze na Uniwersytecie w Zagrzebiu. Pracował jako urzędnik sądowy, następnie w administracji miejskiej w Zagrzebiu.

  2. Piše: L.G. Objavljeno: 14. veljača 2024. 08:58. Zlatko Mateša i supruga Blanka. Bozo Radic/Cropix. Ovo je prvo Valentinovo za Zlatka Matešu i njegovu odabranicu Blanku koje su dočekali kao bračni par. Svoju su ljubav proslavili u crkvi u Madridu u kojoj se čuva srce svetog Valentina, prenosi portal 24 sata.

  3. Zlatko Mateša ( pronounced [zlâtko mâteʃa]; born 17 June 1949) [1] is a Croatian politician who served as Prime Minister of Croatia from 1995 to 2000. A member of the Croatian Democratic Union, Mateša is currently the president of the Croatian Olympic Committee and honorary consul of Mongolia in Croatia.

  4. 21 gru 2023 · 12:14, 21. prosinca 2023. Foto: Marko Prpic/PIXSELL. POČETKOM prosinca vjenčali su se Zlatko Mateša (74) i njegova 30 godina mlađa djevojka Blanka Kačer. Sada su prvi put snimljeni u izlasku nakon vijesti o svadbi. Sjedili pored Plenkovića i Kolinde. Bili su na dodjeli priznanja najboljim sportašima Hrvatskog olimpijskog odbora.

  5. Zlatko Mateša bio je gost teniskih mečeva u Centru Zamet: “Klupska razina je najveći problem našeg sporta” Zlatko Mateša (74), dugogodišnji predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora i bivši premijer iza sebe ima tri braka, a ovih dana se doznalo da je prekinuo vezu s 12 godina mlađom uglednom epidemiologinjom Dijanom Mayer.

  6. 13 gru 2023 · Zlatko Mateša i njegova friška splitska supruga i dalje žive razdvojeno, Blanka nam je ispričala kako to funkcionira. Blanka Kačer i Zlatko Mateša vjenčali su se u tajnosti 2. prosinca u ckrvi u Zagrebu, kako je Slobodna Dalmacija ekskluzivno pisala.

  7. Samo nekoliko dana nakon što je objavljeno da predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša više nije u vezi s 23 godine mlađom epidemiologinjom Dijanom Mayer, medijskim se prostorom raširila vijest kako je u vezi s novom, 30 godina mlađom djevojkom.. Iz pouzdanih izvora Slobodnoj Dalmaciji je potvrđeno da se radi o Blanki Kačer.Nije se dugo čekalo na potvrdu te vijesti.