Yahoo Poland Wyszukiwanie w Internecie

Search results

  1. Przypisy. Linki zewnętrzne. Orli Znojmo – czeski klub hokeja na lodzie z siedzibą w Znojmie . Historia. Klub został założony w 1933 roku, zaś swoje mecze rozgrywa w Hostan Arena . Drużyna występowała w przeszłości w czeskiej Ekstralidze.

  2. HC LERAM Orli Znojmo. HC LERAM Orli Znojmo (celým jménem: Hockey Club LERAM Orli Znojmo) je profesionální český klub ledního hokeje, který sídlí ve Znojmě. Založen byl v roce 1933 pod názvem TJ Sokol Znojmo. Svůj současný název nese od roku 2022.

  3. en.wikipedia.org › wiki › Orli_ZnojmoOrli Znojmo - Wikipedia

    Orli Znojmo (in English Znojmo Eagles) is a Czech-based ice hockey team that currently plays in the Chance Liga. The club Orli Znojmo is based in Znojmo and their home arena is Nevoga Arena. From 1999 to 2009, the club competed in the Czech Extraliga. Their biggest success in that league was a third-place finish in 2005–06.

  4. Historie v kostce. Lední hokej se ve Znojmě hrál už od roku 1933, kdy byl místní klub založen. Výraznějších úspěchů ale dosáhl až v 90. letech 20. století společně se vstupem podnikatele Jaroslava Vlasáka. Znojmo v roce 1994 získalo práva na 2. národní ligu, na zimní stadion začaly proudit tisíce diváků a v roce ...

  5. hcorli.cz › index_deuOrli Znojmo

    Orli Znojmo je český hokejový klub, který hraje v mezinárodní soutěži EBEL. Na oficiálních webových stránkách najdete aktuální zprávy, výsledky, tabulky, statistiky, historii, vstupenky a další informace o týmu. Přečtěte si o zběsilé jízdě orlů, jejich soupeřích, rozhovorech s hráči a trenéry. Podpořte orly na jejich cestě za úspěchem!

  6. LERAM pharmaceuticals s.r.o. je česká, soukromá, rychle se rozvíjející farmaceutická společnost, založená experty s více než dvacetiletými zkušenostmi z nejrůznějších oblastí farmaceutického průmyslu, např. z onkologie, dermatologie, CNS, urologie i OTC, pokrývající všechny oblasti činnosti potřebné k obchodování s léky na předpis, volně prodejnými léky ...

  7. 19. září 2002, 15:26. hokej.cz redakce. HC Znojemští Orli. Rok založení: 1933. Klubové barvy: bílá a červená. Kapacita stadionu: 5500. Historie. První kroky. První krůčky Znojma v organizovaném hokejovém dění jsou spojeny s rokem 1933, kdy při TJ Sokol Znojmo vznikl odbor kanadského hokeje.