Yahoo Poland Wyszukiwanie w Internecie

Search results

  1. Zábřeh (niem. Hohenstadt ) − miasto w Czechach , w kraju ołomunieckim . Według danych z 31 grudnia 2003 powierzchnia miasta wynosiła 3 458 ha , a liczba jego mieszkańców 14 360 osób.

  2. en.wikipedia.org › wiki › ZábřehZábřeh - Wikipedia

    Zábřeh ( Czech: [ˈzaːbr̝ɛx]; German: Hohenstadt) is a town in Šumperk District in the Olomouc Region of the Czech Republic. It has about 13,000 inhabitants. Administrative parts. Villages of Dolní Bušínov, Hněvkov, Pivonín and Václavov are administrative parts of Zábřeh. Dolní Bušínov and Hněvkov form two exclaves of the municipal territory.

  3. Zábřeh – Kancl na hrázi Brasáku. Restaurace, Cyklovýlety, Výlety, Turistické cíle, Tipy na výlet, Cyklobary, hospůdky. Zábřeh , Jeseníky , Severní Morava a Slezsko , Nízký Jeseník , Šumpersko.

  4. Kam na výlet v Zábřehu a okolí. Obce v okolí. Jestřebí Kosov Lesnice Leština Nemile Postřelmov Postřelmůvek ..zobrazit více. Muzeum Zábřeh. Muzea a historie. Zábřeh. Rybník Oborník. Koupání. Zábřeh.

  5. Vítejte na Zábřežsku. v kraji Eskymo Welzla. Město a okolí. Více informací. Kultura, sport a relaxace. Služby a firmy. Ubytování a stravování. Turistický servis. TOP AKCE. 1. 2. 2024. Turistické informační centrum přemístěno! 18. 4. 2024. Večer s Josefem Formánkem. 21. 4. 2024. Michal Mašek – Klavír. 25. 4. 2024. Turecko – dechberoucím Kurdistánem.

  6. Zábřeh leží mezi Šumperkem a Mohelnicíza břehem“ Moravské Sázavy. Kromě muzea s expozicí zdejšího rodáka, dobrodruha a cestovatele Jana Eskymo Welzla se můžete vydat například na zříceninu hradu Brníčko, na prohlídku zámku Skalička anebo do Acrobat Parku Aleše Valenty ve Štítech.

  7. tourism.zabreh.cz › mesto-a-okoli › o-mesteO městě | TIC Zábřeh

    Město Zábřeh leží v Olomouckém kraji v turistické oblasti Jeseníky. Z pohledu cestovního ruchu má strategickou polohu a je křižovatkou cest mezi úrodnou Hanou a Jeseníky. ZÁBŘEH V ČÍSLECH. RADA A ZASTUPITELSTVO MĚSTA. Zastupitelstvo města je nejvyšším samostatným orgánem města. Bylo zvoleno roku 2018 na období čtyř let.