Yahoo Poland Wyszukiwanie w Internecie

Search results

  1. Obec Zádveřice-Raková se nachází v okrese Zlín ve Zlínském kraji. Žije zde přibližně 1 500 obyvatel. Obec vznikla v roce 1960 spojením dvou obcí, Rakové a Zádveřic. Leží v údolí říčky Lutoninky při silničním a železničním spojení Zlína a Vizovic. Přibližně 3 km na sever od Zádveřic se nachází v malém ...

  2. Zádveřice - Raková. Obec, jež vznikla sloučením vsí Zádveřice a Raková, leží 11 km východně od Zlína. Nejbližším známým městem jsou 3 km vzdálené Vizovice. Dominantou obce je evangelický kostel, jehož zvony byly prohlášeny 6. 3.

  3. Spis treści. ukryj. Początek. Przypisy. Zádveřice-Rakovágmina w Czechach, w powiecie Zlín, w kraju zlińskim. Według danych z dnia 1 stycznia 2012 liczyła 1384 mieszkańców [1] . Gmina składa się z dwóch części: Raková. Zádveřice. Przypisy. ↑ a b Počty obyvatel v obcích k 1. 1. 2012. www.mvcr.cz. [dostęp 2012-02-16]. (cz.). Kategoria:

  4. Website. www .zadverice-rakova .cz. Zádveřice-Raková is a municipality in Zlín District in the Zlín Region of the Czech Republic. It has about 1,500 inhabitants. Zádveřice-Raková lies approximately 11 kilometres (7 mi) east of Zlín and 263 km (163 mi) east of Prague .

  5. 16 cze 2021 · Čím žijí městečka či vesničky, které obvykle jen projíždíme? Co je tam k vidění? A jak se tam žije? Oblíbený seriál Deníku vás provádí obcemi na Zlínsku. Přiblížíme vám místní atrakce, nejžhavější témata i zajímavé osobnosti. Tentokrát se podíváme do Zádveřic-Rakové.

  6. Obec Zádveřice-Raková vznikla sloučením obou obcí v roce 1960. Leží v údolí říčky Lutoninky při silničním a železničním spojení Zlína a Vizovic. Přibližně 3 km na sever od Zádveřic se nachází v malém údolí Raková. Vizitka obce. Název: Obec Zádveřice-Raková. ZUJ (kód obce): 585998. Země /Kraj / Okres / status : ČR / Zlínský / Zlín / obec.

  7. Historie ČCE ZádveřiceRaková. Historie sboru sahá až k roku 1777, kdy se Zádveřice za falešného tolerančního patentu přihlásily jako první na Valašsku k víře svých otců. V roce 1782 si Zádveřičtí povolali ze Slovenska evangelického kazatele, postavili dřevěnou modlitebnu, faru a školu.