Yahoo Poland Wyszukiwanie w Internecie

Search results

  1. 3 dni temu · Polskie zamki - Opisy zamków, ruin i zamczysk z terenu obecnej Polski. Zdjęcia, plany, rysunki oraz planowanie wycieczek. Mapa oraz współrzędne GPS.

  2. 12 lip 2019 · Zámky a hrady v okolí Prahy. #1 Berchtold (zámek & hotel) První zmínky o Zámku Berchtold, který se nachází u Velkých Popovic (cca 30 min od Prahy po D1), pochází ze 14. století. Za druhé světové války byl zcela zdevastován, naštěstí byl později prodán soukromému majiteli, který jej zrekonstruoval, rozšířil park a nechal přistavět sportovní centrum.

  3. Hradozámecká noc představuje památky z celé republiky v netradiční době a s netradičním programem. Každoročně v kulisách hradů, zámků, kostelů, klášterů, tvrzí a paláců ožívají příběhy, které můžete nejen objevit, ale také se stát jejich součástí. Více o Hradozámecké noci. Akce na památkách.

  4. Hrady a zámky. Hrady a zámky aj to je Slovensko. Slovensko krajina bohatá na kultúrno-historické opevnené a reprezentačné objekty bývania. Na jeho území je veľké množstvo hradov, zámkov a kaštieľov postavených v rôznych historických epochách. V minulosti boli dejiskom historických udalostí a ich majitelia dlhé stáročia ...

  5. Slovenské hrady a zámky sú svedkami bohatej histórie Slovenska. Na Slovensku nájdete množstvo hradov, zámkov a zrúcanín, ktoré či už vo forme muzeálnych expozícii alebo ako zrúcaniny ponúkajú návštevníkom unikátny pohľad do rozmanitej a rušnej slovenskej histórie. + −. Leaflet | © OpenStreetMap. Hrad Červený kameň. Napísal: ZaMa, 29. december 2021.

  6. slovakia.travel › co-vidiet-a-robit › kultura-a-pamiatkyHrady a zámky - Slovakia.travel

    Úvod. Čo vidieť a robiť. Kultúra a pamiatky. Hrady a zámky. Slovensko je hradná veľmoc. Majestátne klenoty, pôsobivo vsadené do nádhernej prírodnej scenérie, ukrývajúce tajomstvá dávnej minulosti. Hrady, zámky, kaštiele a ich ruiny tvoria už od nepamäti neoddeliteľnú súčasť slovenských dejín.

  7. www.kudyznudy.cz › co-chcete-delat › pamatkyZámky – Kudy z nudy

    Zámky celá ČR. zámek kulturní akce hrad arcivévoda zámecký park Morava Slezsko cukrárna Ferdinand II. Tyrolský Dětenice magie František Ferdinand d'Este První republika Náchod zámek Konopiště. S portálem Kudy z nudy poznáte kouzlo zámků Čech, Moravy a Slezska do nejmenších podrobností.