Yahoo Poland Wyszukiwanie w Internecie

Search results

  1. Prehlásenie obce Závadka nad Hronom pre určenie úrovne vytriedenia komunálneho odpadu a platenia poplatku za komunálne odpady, Ohlásenie o vzniku odpadu a nakladaní s ním ... VZN 01/2024 ktorým sa mení a dopĺňa VZN obce Závadka nad Hronom č. 01/2019 o výške príspevku na čiastočnú úhradu nákladov v škole a školských ...

    • Organizácie A Služby

      Prehlásenie obce Závadka nad Hronom pre určenie úrovne...

    • English

      Oficiální stránky obce Závadka nad Hronom © 2024....

    • Zmena Vzhľadu

      Zmena Vzhľadu - Obec Závadka nad Hronom - Oficiálna stránky...

  2. Wybierasz się do Závadka nad Hronom? Zobacz ciekawe miejsca i atrakcje jakie oferuje Závadka nad Hronom. Sprawdź, które atrakcje turyści wybierali najczęściej!

  3. Závadka nad Hronom – wieś w środkowej Słowacji, położona w kraju bańskobystrzyckim, w powiecie Brezno. Położenie [ edytuj | edytuj kod ] Wieś leży w dolinie Hronu , ograniczonej łańcuchem Niżnych Tatr od północy i pasmem Rudaw Słowackich od południa, w historycznym regionie Horehronie .

  4. Wysokość: 613 m n.p.m., Niżne Tatry. Zaplanuj trasę z tego miejsca, zobacz szlaki turystyczne w pobliżu.

  5. Závadka nad Hronom je obec na strednom Slovensku v okrese Brezno . Dejiny. Prvá písomná zmienka v roku 1611 (vtedy známa pod Maďarským menom Veľký Potok /Nagypatak) Ďalšie mená: Zavodka, Zavadka (1650), Zawatka (1773), Závadka (1808), Ágostonlak (1906) Vznik obce. Závadka nad Hronom vznikla v bývalej gemerskej časti Horehronia.

  6. 100+ best tourist attractions in in Závadka nad Hronom and surroundings. Click and plan - things to do Závadka nad Hronom ...

  7. Závadka nad Hronom – wieś na Słowacji położona w kraju bańskobystrzyckim, w powiecie Brezno. Pierwsze wzmianki o miejscowości pochodzą z roku 1611[6].