Yahoo Poland Wyszukiwanie w Internecie

Search results

  1. Zbyňov – wieś na Słowacji położona w kraju żylińskim, w powiecie Żylina. Pierwsze wzmianki o miejscowości pochodzą z roku 1407. Według danych z dnia 31 grudnia 2010, wieś zamieszkiwało 876 osób, w tym 446 kobiet i 430 mężczyzn.

  2. Obsah. skryť. Začiatok. Poloha. Dejiny. Referencie. Pozri aj. Iné projekty. Externé odkazy. Zbyňov je obec na Slovensku v okrese Žilina. Doložená roku 1407. Poloha. Nachádza sa v Rajeckej doline medzi mestom Rajec a kúpeľným mestom Rajecké Teplice. Obklopená je horami, preteká ňou rieka Rajčianka.

  3. cs.wikipedia.org › wiki › ZbyňovZbyňov – Wikipedie

    skrýt. (úvod) Poloha. Dějiny. Odkazy. Reference. Externí odkazy. Zbyňov. mapa. Zbyňov je obec na Slovensku v okrese Žilina. V roce 2011 zde žilo 829 [2] obyvatel. Poloha. Obec se nachází v Rajecké dolině mezi městem Rajec a lázeňským městem Rajecké Teplice. Obklopena je horami, protéká jí řeka Rajčianka.

  4. Bezpłatna usługa Google, umożliwiająca szybkie tłumaczenie słów, zwrotów i stron internetowych w języku angielskim i ponad 100 innych językach.

  5. Obec Zbyňov. Deň Zeme . 21. 4. 2024. Ďakujeme všetkým, ktorí sa zúčastnili na akcii ku dňu Zeme. Aj napriek nepriaznivému počasiu sme vyzbierali veľké množstvo odpadu v našom chotári. Akciu podporili: Obec Zbyňov OZ Susedia spod Skaliek Barbie upratuje Slovensko.

  6. O obci. Naša obec leží v rajeckom výbežku Žilinskej kotliny v terasových náplavoch Rajčanky. Stred obce leží v nadmorskej výške 430m. Chotár obce o rozlohe 702ha má nadmorskú výšku 420 až 736m. Južná časť chotára je pahorkatina, severnú a západnú časť zaberá hornatina v zlepencových a vápencových skalách ...

  7. en.wikipedia.org › wiki › ZbyňovZbyňov - Wikipedia

    Zbyňov (Hungarian: Zebény) is a village and municipality in Žilina District in the Žilina Region of northern Slovakia. History. In historical records the village was first mentioned in 1407. Geography. The municipality lies at an altitude of 430 metres and covers an area of 7.046 km 2. It has a population of about 853 people. External links