Yahoo Poland Wyszukiwanie w Internecie

Search results

  1. Zlatá Přilba (Złoty Kask) – turniej żużlowy, rozgrywany od 1929 w czeskich Pardubicach. Od 1964 roku zawody odbywają się na stadionie żużlowym Svítkov, wcześniej rozgrywane były na torze wyścigów konnych o nawierzchni trawiastej i długości 2400 metrów.

  2. Zlatá přilba Pardubice, Pardubice. 5,8 tys. osób lubi to · 2305 użytkowników tu było. Zlatá přilba je každoroční závod motocyklů na ploché dráze, který se koná v Pardubicích.

  3. V sobotu na závody do Pardubic. Manažeři družstev, účastníků finále ME družstev A v Pardubicích odkryli své karty a nahlásili sestavy pro tento závod. Zcela určitě nejhvězdnější tým přiveze do Svítkova Nicki Pedersen. Tomu z největších dánských hvězd chybí snad jen Leon Madsen, protože startovat může. Martin K ...

  4. Nadchodzące wyścigi. Witamy bardzo serdecznie z Plochodrážní stadion Svítkov w Pardubiach, gdzie już o godzinie 12:20 rozpocznie się 74. edycja Zlatej Přilby. Kibice powoli licznie gromadzą się na trybunach. Zapowiada się prawdziwe święto żużla! Fot. Damian Kuczyński.

  5. Automotoklub Zlatá Přilba Pardubice is a Czech motorcycle speedway team based in Pardubice, Czech Republic. The club take its name Zlatá Přilba after the prestigious competition known as the Golden Helmet of Pardubice. History. The team race at the Svítkov Stadium and were four-times champions of the former Czechoslovakia.

  6. Zlatá přilba (úplný název Zlatá přilba města Pardubic) je každoroční závod motocyklů na ploché dráze, který se koná ve východočeských Pardubicích, v části Svítkov. Po delších jednáních s Východočeským autoklubem v Hradci Králové i jezdeckým klubem v Pardubicích spatřil v roce 1929 světlo světa první závod na travnaté ploché dráze.

  7. délka dráhy: 391,5 metru. šířka na rovně: 15 metrů. v zatáčkách: 21 metrů. rekord dráhy: 64,09 sec. z 1.10.2010 – Artem Laguta (Rusko) – Umělé osvětlení. – Nafukovací bariéry. Kapacita: 20.000 diváků (z toho 12.000 k sezení) 76. Zlatá přilba města Pardubic.