Yahoo Poland Wyszukiwanie w Internecie

Search results

  1. Almáskamarás – wieś i gmina w południowo-zachodniej części Węgier, w pobliżu miasta Mezőkovácsháza. Miejscowość leży na obszarze tzw. Kraju Zacisańskiego (węg. Tiszántúl), będącego częścią Wielkiej Niziny Węgierskiej, w pobliżu granicy rumuńskiej.

  2. Az Almáskamarás név az 1855-ben megjelent Békés-Csanád-Csongrád és Hont vármegyék leírása című műben jelent meg először. A település a trianoni békeszerződés után először Csanád-Arad, majd Csanád, Arad és Torontál k.e.e. (közigazgatásilag egyelőre egyesített) vármegyéhez tartozott.

  3. UTC+2 ( CEST) Postal code. 5747. Area code. 68. Location of Békés County in Hungary. Almáskamarás is a village in Békés County, in the Southern Great Plain region of south-east Hungary. In 2015, the village had a population of 886.

  4. Almáskamarás község hivatalos oldala, ahol megtalálhatja a helyi hirdetményeket, eseményeket, szolgáltatásokat és információkat. A weboldalon szerepel az ingatlan-árverési hirdetmény is, ahol elérhetővé tették a községi ingatlanokat.

  5. Almáskamarás egy német nemzetiségű község Békés megye délkeleti részén, a Maros hordalékkúpján. A weboldal bemutatja a község címerét, történetét, természeti környezetét, lakosságát, gazdaságát és testvér településeit.

  6. 27 lut 2020 · A modern magyar katolikus politizálás arcképcsarnoka című kötet sajtónyilvános bemutatóját rendezték meg csütörtök délelőtt, Almáskamaráson. A kötet a magyar...

  7. Természet-földrajzilag Almáskamarás az Alföld Körös-Maros köze középtájának Békési-hát nevű kistáján található, kiváló kerékpár és gyalogtúrák, nordic walking edzések helyszíne lehet a környék, hiszen könnyedén elérhetők a közeli kisebb és nagyobb települések: Nagykamarás, Kunágota, Dombiratos ...

  1. Ludzie szukają również