Yahoo Poland Wyszukiwanie w Internecie

  1. Reklama

    powiązane z: apes_novads
  2. Rezervēt viesnīcu reģionā Apes novads. Bez rezervācijas maksas. Izdevīgi

Search results

  1. 14 lut 2023 · March 1, 2023. Apes novads atrodas Latvijas ziemeļaustrumos, piedāvājot bagātu vēsturi, kultūras pasākumus un elpu aizraujošus dabas skatus.

  2. Mājaslapa: www .apesnovads .lv. Apes novads Vikikrātuvē. Apes novads bija 2009. gadā administratīvi teritoriālās reformas gaitā izveidota pašvaldība Latvijas ziemeļaustrumu daļā, Vidzemē. Novadā bija iekļauta bijušā Alūksnes rajona Apes pilsēta, Apes pagasts, Gaujienas pagasts, Trapenes pagasts un Virešu pagasts.

  3. 1 sie 2021 · Pilsēta Ape – viena no mazākajām Latvijas pilsētām, tomēr ar savu unikālu vietu un nozīmi, ar savu īpašu skanējumu un vērtību. Ape atrodas Latvijas ZA daļā, Igaunijas pierobežā, 177 km no Rīgas. Pilsētas platība ir 2,52 km2, pagasta platība -124,92 km2 . Iedzīvotāju skaits 1301 (uz 01.08.2021.), t.sk. pilsētā 845, pagastā 456.

  4. 22 wrz 2023 · Iepazīsti Apes novadu - apesnovads.lv. Posted on September 22, 2023 by Andris Kārkliņš. Apes vēsturiskais centrs – dolomīta ēkas un Pasta ielas bruģi. Pierobežas mazpilsētai Apei, kas pilsētas tiesības ieguva 1928.gadā, raksturīgas vietējā krāsainā dolomīta ēkas.

  5. www.apesnovads.lv › category › apes-novadsJaunumi - apesnovads.lv

    1 wrz 2023 · Novads […] Jaunumi. Latvijas novadi: Vēstures un kultūras atbalss cauri Apes novadam. Andris Kārkliņš. April 5, 2023. Latvija, Baltijas pērle Ziemeļeiropā, ir zeme ar daudzveidīgām ainavām un bagātu kultūras mantojumu. Tās robežās […] Jaunumi. Igaunijas pierobežas pilsētu unikālais šarms un to ietekme uz Latvijas novadiem kā Apes novads.

  6. 4 mar 2023 · Latvijas ziemeļu Vidzemes reģiona burvīgajā apskāvienā atrodas slēpts dārgakmens, kas vilina gan dabas entuziastus, gan pētniekus - Apes novads. Šī teritorija ar tās neskartajiem mežiem, ezeriem un idillisko dabu var lepoties ar dabas brīnumu krātuvi, kas apburs Jūs un atmodinās piedzīvojumu garu.

  7. visit.valka.lv › lv › kaiminu-novadiVISIT.VALKA.LV - Ape

    Apes novads atrodas Vidzem es reģiona ziemeļaustrumos. Tas robežojas ar Alūksnes, Gulbenes , Smiltenes un Valkas novadiem, kā arī Igaunijas - Valgas un Veru apriņķiem. Apes novads sastāv no Apes pilsētas, kurš ir arī novada centrs, Apes pagasta, Gaujienas pagasta, Trapenes pagasta un Virešu pagasta.

  1. Reklama

    powiązane z: apes_novads
  2. Rezervēt viesnīcu reģionā Apes novads. Bez rezervācijas maksas. Izdevīgi