Yahoo Poland Wyszukiwanie w Internecie

Search results

  1. Džamila Stehlíková, kaz. Жәмилә Алмасқызы Стеһликова (ur. 6 lutego 1962 w Ałma-Acie) – czeska lekarka, psychiatra i polityk kazachskiego pochodzenia, w latach 20072009 minister do spraw praw człowieka i mniejszości narodowych w drugim rządzie Mirka Topolánka .

  2. Džamila Stehlíková (kazašsky Жәмилә Стеһликова, rozená Ordabajeva; * 6. února 1962 Almaty, Kazachstán) je lékařka, univerzitní pedagožka, blogerka a politička kazašské národnosti žijící od roku 1988 v České republice.

  3. 2 godz. temu · Lékařka Džamila Stehlíková se nemusí omlouvat za výroky o zdraví prezidenta Miloše Zemana v době jeho hospitalizace. Obvodní soud pro Prahu 3 v úterý Zemanovu žalobu zamítl. Po Stehlíkové kromě omluvy v civilní žalobě požadoval i milion korun na Fond ohrožených dětí, ani v tom mu soud nevyhověl. Zeman naopak musí zaplatit náklady na soudní řízení.

  4. Džamila Stehlíková (Kazakh: Жәмилә Алмасқызы Стеһликова), née Ordabayeva (born 6 February 1962, in Almaty) is a Kazakh-born Czech politician and a doctor. She is a member of the Czech Green Party (Czech Green Party), and was the Minister for Human Rights and Minorities from 2007 to 2009.

  5. 12 godz. temu · Džamila Stehlíková je lékařka, univerzitní pedagožka a politička kazašské národnosti žijící od roku 1988 v České republice. V letech 2007 až 2009 byla ministryní pro lidská práva a národnostní menšiny a v letech 1998 až 2010 zastupitelka Chomutova. Byla také místopředsedkyní a členkou Strany zelených, od roku 2017 ...

  6. 2 godz. temu · Lékařka Džamila Stehlíková se nemusí omlouvat za výroky o zdraví prezidenta Miloše Zemana v době jeho hospitalizace. Obvodní soud pro Prahu 3 v úterý Zemanovu žalobu zamítl. Po Stehlíkové kromě omluvy v civilní žalobě požadoval i milion korun na Fond ohrožených dětí, ani v tom mu soud nevyhověl.

  7. Džamila STEHLÍKOVÁ, ministryně pro lidská práva a národnostní menšiny /SZ/: Dobrý večer. Martin VESELOVSKÝ, moderátor: Vy jste na včerejším zasedání vlády předložila materiál, který mluví právě o agentuře pro sociální začleňování v romských lokalitách.