Yahoo Poland Wyszukiwanie w Internecie

Search results

  1. Habartov (niem. Haberspirk) − miasto w Czechach, w kraju karlowarskim. Według danych z 31 grudnia 2007 powierzchnia miasta wynosiła 2 116 ha, a liczba jego mieszkańców 5 289 osób. Demografia

  2. en.wikipedia.org › wiki › HabartovHabartov - Wikipedia

    Habartov (German: Habersbirk) is a town in Sokolov District in the Karlovy Vary Region of the Czech Republic. It has about 4,700 inhabitants.

  3. 20 maj 2024 · Habartov je město v Karlovarském kraji, které nabízí informace o svých službách, projektech a událostech. Zjistěte, jaké jsou plány na odstávku elektrické energie, prodej majetku, elektromobil a očkování dětí.

  4. Habartov : Miejsce Habartov : Kraj Czechy, Region Kraj karlowarski, Powiat Powiat Sokolov. Dostępne informacje : Adres pocztowy, Telefon, Faks, Adres e-mail, Strona WWW, Burmistrz miasta, Dane geograficzne, Liczba mieszkańców, Wysokość bezwzględna, powierzchnia, Pogoda i Hotel.

  5. cs.wikipedia.org › wiki › HabartovHabartov – Wikipedie

    Habartov (německy Habersbirk také Haberspirk) je město v okrese Sokolov, kraj Karlovarský. Žije zde přibližně 4 700 obyvatel.

  6. www.mestohabartov.cz › o-meste › ds-50O městě: Habartov

    O městě. Dnešní město Habartov se svými 4965 obyvateli se rozkládá z větší části na mírném svahu severozápadního okraje sokolovské hnědouhelné pánve. Původně stála obec Habartov jižněji a s postupující těžbou zbyla jen malá část.

  7. 21 wrz 2023 · Rozloha téměř 500 hektarů, největší hloubka okolo 50 metrů, nadmořská výška 400 metrů – to je jezero Medard. Rekultivační jezero, které je dosud největší v r...

  1. Ludzie szukają również