Yahoo Poland Wyszukiwanie w Internecie

Search results

  1. Urbár Hronská Dúbrava, p.s. srdečne pozýva všetkých členov na Valné zhromaždenie v Hronskej Dúbrave, ktoré sa uskutoční dňa 20.04.2024 ( sobota) o 14,00 hod. v Kultúrnom dome v Hronskej Dúbrave.

  2. Hronská Dúbrava – wieś na Słowacji położona w kraju bańskobystrzyckim, w powiecie Żar nad Hronem. Pierwsze wzmianki o miejscowości pochodzą z roku 1388. Według danych z dnia 31 grudnia 2012, wieś zamieszkiwało 409 osób, w tym 199 kobiet i 210 mężczyzn.

  3. Coordinates: 48°35′N 19°00′E. Žiar nad Hronom District in the Banská Bystrica Region of Slovakia. Hronská Dúbrava ( Hungarian: Felsőbesenyő) is a village and municipality in Žiar nad Hronom District in the Banská Bystrica Region of central Slovakia.

  4. Hronská Dúbrava je obec na Slovensku v okrese Žiar nad Hronom . Kultúra a zaujímavosti. Pamiatky. Dedinská zvonica, jednoduchá murovaná stavba na pôdoryse štvorca s ihlancovou strechou z roku 1908. [4] . Ku zvonici je pristavaná kaplnka s polygonálnym uzáverom. Referencie. ↑ Registre obnovenej evidencie pozemkov [online].

  5. História obce Hronská Dúbrava. V roku 2010 uplynulo už 622 rokov, čo sa prvýkrát v zachovaných archívnych dokumentoch spomína Hronská Dúbrava. Prvá zmienka o obci sa spomína v roku 1388. Pôvodní obyvatelia sa venovali poľnohospodárstvu a páleniu dreveného uhlia.

  6. Stránka obce Hronská Dúbrava.

  7. Tipy na výlet Hronská Dúbrava a okolie | 100+ atrakcií | KamNaVylet.sk. Slovensko / Banskobystrický kraj / Žiar nad Hronom / Hronská Dúbrava. Kam na výlet v Hronskej Dúbrave a okolí. Obce v okolí. Budča Budička Hronská Breznica Jastrabá Močiar Ostrá Lúka Pitelová ..zobraziť viac. 1.8 km. Jazdecký areál Budička. Kone, jazdectvo. Budička. 3.0 km.