Yahoo Poland Wyszukiwanie w Internecie

Search results

  1. Vyvezte sa nad oblaky a prežite neopakovateľné výhľady na okolité štíty najmenších veľhôr sveta. Vstúpte do kráľovstva ticha a oddýchnite si v štýlovej kaviarni Dedo. Z údolnej stanice v Tatranskej Lomnici vedie 4 miestna kabínková lanovka na medzistanicu Štart, odkiaľ Vás vyvezie... více >>

    • Popis

      Vstúpte do kráľovstva ticha a oddýchnite si v štýlovej...

    • Galerie

      Galerie fotografií lanovky, zázemí a okolí lanovky Lanovka...

    • Ceny

      Podrobné ceny jízdného a provozní doba lanovky Lanovka...

    • Poloha

      Přesná poloha lanovky Skalnaté pleso - Lomnický štít na...

    • Email

      Přímý e-mailový kontakt na provozovatele lanovky Lanovka...

  2. Lomnický štít (2634 m n. m.) svojimi krásami priťahuje návštevníkov za nádhernými výhľadmi, pretože je druhým najvyšším vrchom na Slovensku. Na vrchol premáva Lanovka na Lomnický štít. Ako a kde kúpiť výhodný lístok? Otváracie hodiny, cena a zľava na vstupenky. Všetko prehľadne dole v článku.

  3. Lanovkou nad oblaky. Navštívte obľúbenú destináciu Skalnaté Pleso alebo stúpajte vyššie. Vyvezte sa do nadmorskej výšky 2634 m n. m. na Lomnický štít alebo okúste atmosféru Lomnického sedla a poprechádzajte sa po streche Tatier. Gastronómia pod Lomničákom. V znamení jedinečných chutí a zážitkov.

  4. 6 dni temu · Visutá lanovka Skalnaté pleso - Lomnický štít. PREMÁVA. cestovný poriadok platí do 31.5.2024. pobyt na Lomnickom štíte je 50 minút. Posledná zmena stavu prevádzky: 25.5.2024. Technicko-prevádzkové údaje lanovej dráhy. Prevádzka lanovej dráhy. zobraziť históriu prevádzky. Cenník jednotlivých jázd lanovky. seniori,juniori,ZŤP.

  5. Make a trip to the second highest peak of the High Tatras - Lomnicky peak (Lomnický štít) with your family. Get above the clouds and enjoy unforgettable views of surrounding peaks of the smallest grand mountains in the world. Enter the kingdom of silence and relax in the stylish Dedo café.

  6. VÝLET LANOVKOU NA LOMNICKÝ ŠTÍT. 2634 m n.m. Vyberte sa s rodinou na výlet na druhý najvyšší štít Vysokých Tatier - Lomnický štít. Vyvezte sa nad oblaky a prežite neopakovateľné výhľady na okolité štíty najmenších veľhôr sveta. Vstúpte do kráľovstva ticha a oddýchnite si v štýlovej kaviarni Dedo.

  7. Z údolní stanice v Tatranské Lomnici vede 4 sedačková kabinová lanovka, která vás vyveze na mezistanici Štart, odtud novou pohodlnou 15-místnou lanovkou na Skalnaté Pleso, které je vrcholovou stanicí a zároveň přestupní stanicí na Lomnický štít.