Yahoo Poland Wyszukiwanie w Internecie

Search results

  1. Vladimír Železný (ur. 3 marca 1945 w Kujbyszewie) – czeski przedsiębiorca, dziennikarz, założyciel prywatnej stacji telewizyjnej TV Nova. Były senator Republiki Czeskiej, od 2004 do 2009 deputowany do Parlamentu Europejskiego VI kadencji. Określany mianem „czeskiego Ruperta Murdocha”.

  2. S první manželkou Martou má dva syny, staršího Davida (1969 – 2023) [22] a mladšího Jakuba (* 1973), jenž v současnosti působí jako moderátor publicistických pořadů České televize. Starší syn, který působil jako podnikatel v gastronomii, galerista, kurátor a mecenáš umění, podlehl v roce 2023 rakovině žaludku.

  3. 2 mar 2023 · Vážná nemoc. Davida měl údajně potkat stejný osud jako jeho matku, spisovatelku Martu Davouze (†73), která v roce 2018 zemřela na rakovinu. „Můj bratr podlehl vážné nemoci,“ potvrdil pro Expres.cz moderátor ČT Jakub Železný. Podle informací Blesku bojoval s nemocí delší dobu a již nějaký čas bylo zřejmé, že nemá naději nad hydrou vyhrát.

  4. Vladimír Železný je velkým nadšencem a sběratelem českého moderního umění. Mistrovská díla výtvarníků shromažďuje od roku 1997 nákupem v aukcích, získal je od potomků sběratelů nebo z restituovaných státních fondů. Zasloužil se také o navrácení mnoha děl ze zahraničí.

  5. Vladimír Železný (born 3 March 1945) is a Czech businessman and politician. He was the first CEO of TV NOVA, a popular Czech television station and was a member of the European Parliament between 2004 and 2009.

  6. Jak říká zakladatel a majitel vinařství, dr. Vladimír Železný: "Víno je naše vášeň. A ta je, spolu s vysokou profesionalitou, nedílnou součástí práce celého týmu v našem vinařství už od jeho počátku. Výsledkem jsou charismatická a originální vína, která se báječně pijí, a také vychutnávají.

  7. 13 gru 2021 · „Byl jsem vlastně takový první youtuber,“ říká v žertu Vladimír Železný. Kde je dnes bývalý televizní guru a poté senátor a europoslanec vlastně doma? A proč se věnuje fotografování ultraortodoxních chasidských židů?