Yahoo Poland Wyszukiwanie w Internecie

Search results

  1. Zlatá Idka (pierwotnie niem. niem. Goldeidau, Goldidka, węg. Aranyidka)– wieś na Słowacji położona w kraju koszyckim, w powiecie Koszyce-okolice.

  2. Zlatá Idka (v minulosti Zlatá Ida, maď. Aranyidka, Aranyida, nem. Goldeidau, Guldeneidten, Goldidka) je obec na Slovensku v okrese Košice-okolie.

  3. en.wikipedia.org › wiki › Zlatá_IdkaZlatá Idka - Wikipedia

    Zlatá Idka (German: Goldeneidten; Hungarian: Aranyida) is a village and municipality in Košice-okolie District in the Košice Region of eastern Slovakia.

  4. Obec Zlatá Idka. 661 likes · 30 talking about this. Oficiálny profil obce Zlatá Idka, na ktorom sú poskytované správy a informácie o aktuálnom di.

  5. Kojšovská hoľa (1246m) je najvyšším vrcholom v blízkosti Košíc. Musí na ňu výjsť každý Košičan! Najpopulárnejším štartovacím bodom je dedinka Zlatá Idka,

  6. 24 mar 2024 · Vitajte na oficiálnych internetových stránkach obce Zlatá Idka.

  7. Vítame Vás na stránke rekreačného zariadenia Zlatá Idka. Nájdete nás 23 km od Košíc nad starobylou baníckou dedinou Zlatá Idka v oblasti Slovenského Rudohoria. ubytovanie. s celkovou kapacitou 103 lôžok. svadby a oslavy. organizovania osláv a svadieb s kapacitou do 120 ľudí. firemné akcie.