Yahoo Poland Wyszukiwanie w Internecie

Search results

  1. 8 lip 2018 · Přes Ostrý Roháč (2 084 m) a Plačlivé (2 125 m) vede jeden z nejzajímavějších, ale i nejnáročnějších, výstupů v celých Západních Tatrách. Než stanete na vrc...

  2. Ostrý Roháč, Roháč [1]) – skalisty, dwuwierzchołkowy szczyt o wysokości 2086 m n.p.m. [2] w słowackich Tatrach Zachodnich, jeden z dwóch Rohaczy. Znajduje się w grani głównej Tatr Zachodnich pomiędzy Rohaczem Płaczliwym, od którego oddzielony jest Rohacką Przełęczą (1962 m [2] ), a Wołowcem, od którego oddziela go Jamnicka Przełęcz.

  3. Mapa i dokładny opis trasy na Rohacze - Ostry i Płaczliwy, zwane Orlą Percią Tatr Zachodnich. Opisane panoramy z grani oraz informacja o ubezpieczeniu.

  4. Ostrý Roháč (2 087,5 m n. m.; poľ. Rohacz Ostry) je turisticky atraktívny vrch v hlavnom hrebeni Západných Tatier. Leží v závere Jamníckej doliny nad Pribylinou, približne 15 km severovýchodne od Liptovského Mikuláša.

  5. Ostrý Roháč is one of the two finest summits within the Roháče sub-group, and can only be rivalled by Baníkov. North face: main summit to the right of the Notch ) Far right Plačlivé at 2,125m.

  6. Přes Ostrý Roháč (2 084 m) a Plačlivé (2 125 m) vede jeden z nejzajímavějších, ale i nejnáročnějších, výstupů v celých Západních Tatrách. Než stanete na vrcholu Ostrého Roháče, budete muset překonat několik úseků osazených řetězy včetně pověstného vrcholového „hřebínku“, který prověří vaši psychickou odolnost.

  7. Ostrý Roháč patrí medzi najexponovanejšie v lokalite Západné Tatry, najnáročnejšie úseky trasy sú istené fixnými reťazami. Z vrchola je nádherný výhľad na Volovec, Plačlivé, ale aj na Roháčske a Jamnické plesá v dolinách.