Yahoo Poland Wyszukiwanie w Internecie

  1. Reklama

    powiązane z: raunas_novads
  2. Κάντε κράτηση ξενοδοχείου τώρα. Κρατήσεις βάσει αληθινών σχολίων! Μείνετε στο Ξενοδοχείο σε Raunas novads. Χαμηλές τιμές. Online κρατήσεις

Search results

  1. Raunas pagasts. Rauna ir viena no skaistākajām apdzīvotajām vietām Vidzemē un atgādina mazu pilsētiņu, kaut oficiālu pilsētas tiesību nav. Atrodas ģeogrāfiski izdevīgā vietā, tāda paša nosaukuma upītes krastā un vismaz piecu lielāku ceļu krustpunktā – 23 km no Cēsīm un Smiltenes, 30 km no Valmieras.

  2. Raunas novads bija 2009. gada teritoriālajā reformā izveidota pašvaldība Vidzemē, kurā apvienoti bijušā Cēsu rajona Raunas un Drustu pagasti. Robežojās ar Priekuļu, Smiltenes, Gulbenes, Jaunpiebalgas un Vecpiebalgas novadiem. Novada centrs bija Rauna . 2021. gadā Raunas novadu pievienoja Smiltenes novadam . Daba. Šī sadaļa jāpapildina. Vēsture.

  3. Raunas novads izveidots 2009. gadā, apvienojot Raunas un Drustu pagastus, ar novada centru Raunā. Tas robežojas ar Priekuļu, Smiltenes, Gulbenes, Jaunpiebalgas un Vecpiebalgas novadiem. Raunas novada teritorija aizņem 309 km2 un tajā mīt 3 457 iedzīvotājs.

  4. Siedziba. Rauna. Starosta. Andris Neimanis. Powierzchnia. 309,1 km². Populacja (2009) • liczba ludności. 4.112. • gęstość. 13,30 os./km². Położenie na mapie. Multimedia w Wikimedia Commons. Strona internetowa. Raunas novads – jedna ze 109 jednostek administracyjnych (novads) na Łotwie powstałych 1 lipca 2009 roku. Stolicą jest Rauna . Źródło: „ ”

  5. Raunas Staburags ir iekļauts Eiropas nozīmes aizsargājamo dabas teritoriju sarakstā. Uz Staburaga (šūnakmens kraujas) kāpt AIZLIEGTS, lai neiznīcinātu šūnakmeni un uz tā esošo floru un faunu! Smiltene ir pilsēta Vidzemē, Smiltenes novada centrs. Pilsētai cauri tek Abuls, uz kura izveidotas trīs ūdenskrātuves: Tiltlejas ezers ...

  6. Raunas pagasts, Rauna, Latvia. 2,632 likes · 208 talking about this · 209 were here. Šajā kontā tiek publicēta informācija, kas interesējoša kā Raunas pagasta iedzīvotājiem, tā viesiem.

  7. Brauc ciemos!Rauna. Tūrisma objekti Raunā. Apskati Raunas zīmīgākos tūrisma objektus, izzini vēsturi, zīmīgakos notikumus pilsētā un vēsturē. Dodies ceļojumā, klausoties audiogidu. Klausīties audiogidu. Zīmīgākas vietas video stāstos.

  1. Reklama

    powiązane z: raunas_novads
  2. Κάντε κράτηση ξενοδοχείου τώρα. Κρατήσεις βάσει αληθινών σχολίων! Μείνετε στο Ξενοδοχείο σε Raunas novads. Χαμηλές τιμές. Online κρατήσεις