Yahoo Poland Wyszukiwanie w Internecie

Search results

  1. Raškovice se rozprostírají v údolí řek Morávky a Mohelnice obklopené věncem hor Moravskoslezských Beskyd. V průběhu staletí (první písemná zmínka o obci je z roku 1305) se v obživě obyvatel vedle tradičního zemědělství a tkalcovství uplatnila průmyslová výroba, zpočátku textilní, v současné době i ...

  2. en.wikipedia.org › wiki › RaškoviceRaškovice - Wikipedia

    739 04. Website. www .raskovice .cz. Raškovice ( Polish: Raszkowice) is a municipality and village in Frýdek-Místek District in the Moravian-Silesian Region of the Czech Republic. It has about 2,000 inhabitants.

  3. Raškovice je obec v okrese Frýdek-Místek, která leží na soutoku řeky Morávky a Mohelnice. Na Mapy.cz najdete informace o počtu obyvatel, rozloze, historii, fotky, hodnocení a další odkazy k obci.

  4. Raškovice, niem. Raschkowitz) – wieś gminna w kraju morawsko-śląskim, w powiecie Frydek-Mistek w Czechach, w granicach historycznego Śląska Cieszyńskiego.

  5. Obec Raškovice (německy Raschkowitz) se nachází v okrese Frýdek-Místek v Moravskoslezském kraji. Leží v podhůří severovýchodní části Moravskoslezských Beskyd na soutoku řeky Morávky a Mohelnice mezi vrcholy Prašivou (843 m n. m.) a Kyčerou (892 m n. m.) v nadmořské výšce 395 m. Žije zde přibližně 2 000 obyvatel.

  6. Raškovice - neoficiální, Raskovice. 232 likes · 12 talking about this · 1 was here. Neoficiální profil obce Raškovice. Informace o sportovním a kulturním dění v obci Raškovice.

  7. Raškovice se nacházejí na soutoku řek Morávky a Mohelnice obklopené věncem hor Moravskoslezských Beskyd a patří k nejstarším obcím regionu s bohatou a zajímavou tradicí.

  1. Ludzie szukają również